How the Study Was Done

The strings used in these tests were accurately measured based on zoning documents and topological (ground elevation) information.  They are cut to lengths that represent the tallest building allowed by the zoning  being proposed.

Studies done later in the 2015 used the architectural renderings submitted by the applicant.  These included precise measurements of height and ground elevation.

More details are available–please message us on Facebook if you would like to learn more!

∫  ∫  ∫

This site chronicles the five year public process leading to the construction of Clarus Maplewood.   We recently re-arranged it to provide easier access chronologically or by topic area.  Check out the changes here.

One thought on “How the Study Was Done

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s